Sportweek in de meivakantie in Kloosterveen

Sportweek in de meivakantie in Kloosterveen

Voor de dertiende keer wordt in Kloosterveen een sportweek voor de jeugd georganiseerd met gratis sportclinics.

In de meivakantie zal het van maandag 30 april tot en met vrijdag 4 mei rondom het Kloostercourt aan de Boomgaard in Kloosterveen bruisen van sportactiviteiten. In voorgaande jaren was dit met meer dan 100 kinderen per dag een groot succes.

Dit jaar zijn er als nieuwe clinics ultimate frisbee, smashball en ook beeball. Samen met jongeren van het sportteam geven onder andere trainers van Judoschool Assen, AVO Assen, Badminton Combinatie Assen en The Pioneers clinics. Op vrijdag 4 mei wordt de week afgesloten met het gezamenlijk eten van pannenkoeken.

Kinderen van 6 tot 12 jaar (basisschool) zijn welkom van 13.30 uur tot 16.30 uur, voor de kinderen tot 6 jaar is er elke middag een knutseluurtje en dansen. ´s Avonds zijn er clinics van 19.00 uur tot 21.00 uur voor jongeren vanaf 12 jaar (middelbare school).

Sportweek Kloosterveen staat voor sport, vriendschap en geloof en is een initiatief van Gereformeerde Kerk Het Lichtpunt in Kloosterveen. Deelname is gratis en vrijblijvend. Het hele programma staat op www.sportweekkloosterveen.nl.

Sportweek Kloosterveen
Tiplijn