In beeld: Koningsdag in Assen geslaagd (Video)

In beeld: Koningsdag in Assen geslaagd (Video)

Wederom was het dit jaar een geslaagde Koningsdag in Assen.

De organisatie van de Koningsdag verliep goed, vooral de kinderen en duizenden bezoekers waren dik tevreden. Al jaren is de organisatie in handen van Lodewijk Osse, de man die net even met andere dingen komt.

Koningsdag was iets anders dan vorig jaar. Was dit jaar het klim- en klauterparcour aan de Nieuwe Huizen, Big American Autoshow aan de Torenlaan en de podia op verschillende plaatsen in de stad. Het hoofdpodium op het Koopmansplein was goed gevuld met de diverse dansscholen, ook het podium op de Brink deed zijn werk met vele dansscholen en optredens goed. De vrijmarkt was goed begaanbaar en verdeeld over de stad, waardoor het publiek bleef lopen. Podiums aan de Rolderstraat, de Brink, de Torenlaan en de Markt deden goede zaken door de diversiteit van muziek.

Jan Eggens, onze fietsende videoman, heeft diverse verslagen gemaakt, kijk en geniet van zijn films op zijn Youtube-kanaal.

Klik hier voor alle fotos.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn