Open Avond bij de Odd Fellows Stroomdalloge in Assen

Open Avond bij de Odd Fellows Stroomdalloge in Assen

Om geheel vrijblijvend kennis te kunnen maken met de Odd Fellows Assen en om te ervaren hoe een Odd Fellows zitting in de praktijk wordt vormgegeven, organiseert de Stroomdalloge op dinsdag 1 mei 2018 een Open Avond  in het Odd Fellowhuis aan de Hendrik de Ruiterstraat 2 in Assen.

Voor deelname moet u zich opgeven. U kunt daarvoor mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma
Het gebruikelijke avondprogramma ziet er als volgt uit. Vanaf 19.30 uur bent u welkom in de ontmoetingsruimte voor de eerste introductie. De zitting, die ongeveer een uur duurt, vangt aan om 20.00 uur in de zittingsruimte. Na afloop kan informeel, dan weer in de ontmoetingsruimte, worden nagepraat en zal worden geprobeerd op al uw vragen een antwoord te geven.

In grote lijnen bevat een zitting drie hoofdonderdelen. Allereerst het openingswoord van de voorzitter. Daarna een presentatie ( bouwsteen ) van een logefellow gevolgd door een slotwoord van de ondervoorzitter. Het cement voor de zitting is de muziek waarmee al deze elementen met elkaar worden verbonden. Al met al wordt op deze wijze gepoogd het oproepen van een sfeer te bevorderen die past bij zingeving en reflectie.

Zie voor meer informatie: assen.oddfellows.nl

Google streetview
Tiplijn