Kabelwerk rond Rolderstraat en Veemarktterrein Assen

Kabelwerk rond Rolderstraat en Veemarktterrein Assen

In opdracht van Enexis is Baas Infra Noord druk doende om het kabelwerk rond het Veemarktterrein en de Rolderstraat te herinrichten

Kabels, buizen en nog veel meer dingen kom je in de grond tegen die af en toe vervangen of aangepast moeten worden aan de huidige regels en verwachtingspatronen. Ruim voor de aanleg van de nieuwe Industrieweg heeft Enexis al zorggedragen voor de aanleg van een nieuwe hoofdleiding voor stroom, gas en water. Maar bij de aanleg van nieuwe woonbuurten en complexen wordt er meer gevraagd van locale netwerken.

Baas infra is bezig met het herleggen van een nieuw netwerk rond de Paul Krügerstraat, de Rolderstraat en het Veemarktterrein.

Wegen afgesloten
Over een kleine drie maanden is het weer feest in Assen, dus al het herinrichtingswerk en het omleggen van de gas- water- en stroombuizen moet nu gebeuren. Op het Veemaktterrein komt het woonplan Asselyn, dat terrein wordt nu heringericht door Arcadis. Aan de Paul Krügerstraat liepen veel oude leidingen en leidingen die niet meer vodeden aan de voorwaarden van 2018. Buizen van ijzer en oude PVC-leidingen zijn nu allemaal vervangen door een nieuw netwerk. Maar ook het glasvezel, de telefoonleidingen en overige kabels worden meegenomen. De Paul Krügerstraat krijgt tevens een nieuwe weginrichting en is ter hoogte van de Abel Tasmanflat afgesloten.

Alle omleidingen en aansluitingen zijn klaar voor de start van het TT Festival.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn