Oud Asser SP-raadslid blijft Assen proberen te beschadigen

Oud Asser SP-raadslid blijft Assen proberen te beschadigen

Oud SP-raadslid Alie Dekker blijft de gemoederen in Assen bezig houden en zich verzetten tegen positieve draai in Assen.

De niet herkozen oud-raadslid en fractiemedewerkster in de provinciale Staten blijft zich op ongepaste wijze uiten over de plannen die Assen maakt en heeft nu bijna een aanklacht tegen haar lopen van Smaad en Laster van de explotant van de Ski-hal in IceWorld.

Dekker ontpopte zich in de gemeenteraad in Assen als woordvoerder van de SP als de felste tegenstander van het FOC en lijkt overduidelijk de steun te krijgen van een paar vastgoed-grootheden uit Assen. Haar tweet, waarmee zij de beoogde explotant van de skihal betichte van handelen met drugsgeld bij zijn project in Terneuzen, valt in zeer slechte aarde.

Excusus of sorry, leed is gedaan
Dekker vertelt tegen DvhN dat zij contact met Broos heeft gehad en dat het daarmee klaar is. In een e-mail aan Broos vertelt Dekker dat de tweet niet lang, maar slechts een minuut op twitter te vinden was.

Of deze feiten kloppen is een raadsel. De Ski-hal explotant gaat zich opnieuw beraden om wel of geen aangifte van Smaad en Laster te doen.

Tiplijn