Winkelrijk Marsdijk hoofdsponsor 4 Mijl van Assen 

Winkelrijk Marsdijk hoofdsponsor 4 Mijl van Assen 

Winkelrijk Marsdijk heeft zich als hoofdsponsor voor drie jaar verbonden aan de 4 Mijl van Assen. Namens de winkeliersvereniging heeft haar voorzitter, dhr. Paul Albronda, de nieuwe overeenkomst bekrachtigd.

De winkeliersvereniging geeft daarmee uiting aan haar maatschappelijke betrokkenheid. Zeker in de wijk Marsdijk vergroot dit de zichtbaarheid van de 4 Mijl  en daarmee het succes van het evenement.

Achtergrond
Sinds 2014 organiseert de Vereniging MarsdijkRun jaarlijks in september een loopevenement in de wijk Marsdijk, op de eerste dag van het SWAMP-festival. Tot en met 2017 betrof dit de MarsdijkRun  over diverse afstanden. Onder de naam 4 Mijl van Assen  loopt vanaf 2018 de run over één parcours van 4 Engelse mijl.

Tegelijk met het SWAMP-festival is op zaterdag 15 sept. 2018 de eerste editie van deze 4 Mijl van Assen. Start en finish liggen in het Anne Frank Park in de wijk Marsdijk. De 4 Engelse mijlen (6,4 km) lopen door de wijk, langs het Havenkanaal en het Noord Willemskanaal. Het programma start met de korte runs voor basisschoolleerlingen in de Rabo Scholencompetitie.

De 4 Mijl van Assen is een van de zes runs in het AssenRuns loopcircuit.

Tiplijn