Garage TDI organiseert het programma Move Your Ass speciaal voor jongeren uit Assen en omstreken Nienke Maat

Garage TDI organiseert het programma Move Your Ass speciaal voor jongeren uit Assen en omstreken

Zaterdag 11 november is het tijd om weer lekker samen te chillen en te feesten tijdens de derde editie van Move Your Ass, met als thema ‘The luckiest in the world’. Want waar word jij nu echt gelukkig van? Ga jij tijdens Move Your Ass aan de slag met freestyle dans, stand-up comedy of ben jij benieuwd naar de singer-songwriter workshop? ’s Avonds is er een stand-up comedy avond in de Showroom. Meedoen aan Move Your Ass is gratis, gezellig en goed voor je. 

Op 11 november staat de volgende editie van Move Your Ass op de agenda: The luckiest in the world. Deze dag staat in het teken van de gelukkigste versie van jezelf zijn. Waar word jij nou echt blij van?

Tijdens het programma kan je kiezen tussen drie verschillende workshops. Ga jij aan de slag met freestyle dans, stand-up comedy of ben jij benieuwd naar de singer-songwriter workshop? Wat spreekt jou het meeste aan? 's Avonds barst het van de gezelligheid in de Showroom van de Garage, want ze presenteren een heuse stand-up comedy avond. Zes echte cabaretiers van de Koningsacademie in Den Bosch krijgen bij Garage TDI een podium.

Elke maand is een nieuwe editie van Move Your Ass. Een gezellige dag, gevuld met workshops, bijzondere ervaringen, theater, kunst, nieuwe mensen en meer. Maar bovenal, een dag om lekker samen te chillen en te feesten.

Aanmelden voor Move Your Ass kan gratis via deze website.

Is Move Your Ass iets voor mij?
Iedereen is welkom, met of zonder ervaring. De workshops zijn voor iedereen tussen 12 en 21 jaar toegankelijk en uitdagend op ieder niveau. Het maakt niet uit of je alleen of samen komt, want ze starten altijd met een kennismaking om elkaar snel te leren kennen. Na de workshops ga je samen eten in afwachting van de avondactiviteit. Bijvoorbeeld een comedy night met stand-uppers, een miniconcert of een potje lasergamen! En hadden we al gezegd dat meedoen aan Move Your Ass gratis is? Dus, kom in beweging en meld je aan voor de volgende editie. De avondvoorstellingen zijn voor iedereen vanaf 12 jaar toegankelijk, ook als je niet mee hebt gedaan aan de workshops.

Move Your Ass wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Assen en het Fonds voor Cultuurparticipatie en is in samenwerking met Vaart Welzijn. Meld jezelf aan via de website en neem gerust iemand mee.

Tiplijn