De soos 'Hang Out' voor jongeren uit Assen met autisme op zoek naar jongeren en vrijwilligers

De soos 'Hang Out' voor jongeren uit Assen met autisme op zoek naar jongeren en vrijwilligers

Voor kinderen en jongeren met autisme (ASS) kan communiceren een extra uitdaging zijn. Door contact te hebben met leeftijdsgenoten met ASS, kan je ervaren dat je niet de enige bent met ASS. In de Hang-Out kunnen jongeren tussen de 11 tot en met 17 jaar elkaar ontmoeten. Ouders van deze jongeren kunnen terecht in de Break-Out.

Vaart Welzijn, die dit project bijstaat, is op zoek naar jongeren en vrijwilligers voor dit initiatief. Lijkt jou het leuk om activiteiten met jongeren met autisme op te zetten en te begeleiden? Dan zijn zij wellicht op zoek naar jou.

Ben jij..
...elke dinsdag en donderdag tussen 18.30 en 21.30 uur beschikbaar? Wil je werken met een leuke groep vrijwilligers en je in zetten voor jongerenwerk?

Wil jij...
...het verschil maken voor jongeren met autisme en hun ondersteunen met het opbouwen van zelfvertrouwen? Wil je ruimte krijgen om je eigen ideeën vorm te geven en uit te voeren én een deskundigheidstraining op het gebied van autisme volgen?

Dan wil de Hang Out..
...graag in contact komen met jou!

De Hang Out heeft..
...een boeiende en uitdagende vrijwilligersfunctie waarin je veel leert en jezelf kan ontwikkelen.

Meer informatie
Naomi de Vos is projectleider van de Hang Out en kan je er alles over vertellen. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06-20062372 of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer informatie over de Hang Out? Kijk dan op vaartwelzijn.nl/hangout

Tiplijn