Leesclubs literatuur in Assen zoeken nieuwe leden

Leesclubs literatuur in Assen zoeken nieuwe leden

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je leuke mensen.

Twee enthousiaste, door Senia opgerichte leesclubs literatuur in Assen hebben plaats voor nieuwe leden.

Leesclub Assen N3
De groep komt gemiddeld eens per twee maanden op donderdagmiddag bij elkaar, roulerend bij de deelnemers thuis. De groep is pas in november 2021 begonnen en nog niet vaak bij elkaar gekomen. Het komend seizoen wil men starten met 5 boeken: En het wonder ben jij van Eva Posthuma de Boer, De stem van Jessica Durlacher, De terugkeer van Esther Gerritsen, Het laatste kind van Philippe Besson en Aleksandra van Lisa Weeda.

Lijkt het u leuk om u bij deze leesclub aan te sluiten? U bent van harte welkom. Neem contact op met Kerstine Buursma via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0592 353 109.

Literatuurgroep Assen N2
Deze leesclub komt op woensdagmiddag bij elkaar, roulerend bij de leden thuis. De dag kan in overleg worden veranderd. De groep heeft gekozen voor de volgende boeken: Het lichtje in de verte van Antonio Moresco, De herinnerde soldaat van Anjet Daanje, Het gewicht van woorden van Pascal Mercier, Herkomst van Sasja Stanisjic, Aleksandra van Lisa Weeda, Leven in de Verbeelding. Hella Haasse van Aleid Truijens, De Verliefden van Javier Marias.

Wilt u meer weten van deze groep? Neem dan contact op met Janne Bilstra via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0593 525 249.

Alle leesclubs maken gebruik van de door deskundigen samengestelde boekenlijsten van de landelijke organisatie Senia. Boeken worden besproken aan de hand van leeswijzers met discussievragen. Zie www.senia.nl voor meer informatie.

Tiplijn