Nieuwe dienstregeling Cityline per 1 augustus

Nieuwe dienstregeling Cityline per 1 augustus

Per 1 augustus hanteert Connexxion een nieuwe dienstregeling voor de Cityline in Assen. De Cityline is een comfortabele servicebus met een lage instap en een behulpzame chauffeur. De Cityline stopt bij Cityline haltes en bij reguliere OV-haltes waar ze langs komen. U kunt overal instappen op de route door uw hand op te steken om aan te geven dat u meewilt.

Twee bussen
Samen met het reizigerspanel van de Cityline, Connexxion en het Openbaar Vervoerbureau Groningen-Drenthe zijn er aanpassingen gemaakt. Vanaf 1 augustus rijdt de Cityline met twee bussen, waarbij de route grotendeels hetzelfde blijft. Beide buslijnen rijden langs het ziekenhuis, station, centrum en wijkwinkelcentrum Nobellaan.  

Niet meer door Kloosterveen en Diepstroeten
Er gaan een aantal haltes verdwijnen en er komen een paar nieuwe haltes bij. De route gaat per 1 augustus niet meer door Kloosterveen en Diepstroeten. Het aantal reizigers met de Cityline in Kloosterveen en Diepstroeten is beperkt en het reguliere openbaar vervoer rijdt ook door Kloosterveen. Ook gaat de dienstregeling op werkdagen een uur eerder van start, naar behoefte van het reizigerspanel. De nieuwe route en tijden ziet u op de website van Connexion. De folder passen ze aan. Kijk hier voor de dienstregeling.

Tiplijn