Rachel Croft opent het seizoen 2022 in Buitentheater Tivoli

Rachel Croft opent het seizoen 2022 in Buitentheater Tivoli

Ze stond al twee jaar op het programma, maar vanwege corona werd het optreden telkens geannuleerd en uitgesteld. Rachel Croft komt optreden in Buitentheater Tivoli. Er staat nu niks meer in de weg en komt de getalenteerde Engelse naar Assen. De uit York afkomstige Croft gaat op dinsdag 3 mei optreden in Buitentheater Tivoli.

Rachel Croft is een graag geziene gast bij het beroemde radio en televisiestation BBC. Ze wordt aangekondigd als “echt uitzonderlijk”. De artieste brengt in haar nummers een mix van filmische rock-, soul en indistijlen bij elkaar.

Stel je toch eens voor: de prachtige sound van Rachel in het sfeervolle Asserbos en de zingende vogels benadrukken de relaxte setting. Niets moet, alles mag terwijl je heerlijk kan genieten van prachtige muziek. De avond kan nu al bijna niet meer stuk!

Wil je voorafgaand aan het concert meer horen van Rachel Croft, zoek dan zeker haar optredens op Youtube. Kaarten voor dit concert en ons complete programma kan je bestellen via buitentheatertivoli.nl/programma-2022. Neem voor meer informatie contact op met Johan Wanningen (productieteam) op 06 2059 9121.

Tiplijn