Benefietgala 'Light up the summer!' voor Stichting Metakids in Drents Museum iStock

Benefietgala 'Light up the summer!' voor Stichting Metakids in Drents Museum

Ladies’ Circle 39 Assen organiseert een spetterend benefietgala op de meest unieke locatie van Assen. Geniet van een heerlijk banquet, gave muziek & entertainment. Vier dit met ons mee en “Light up the summer!”

Bezoek het Drents Museum en bied mee op unieke veilingstukken die door veilingmeester Harry Tupan, directeur van het museum, zullen worden afgehamerd. Wat dacht je van het schaatspak van Olympisch schaats-kampioen Kjeld Nuis? Of het zeer realistische olieverfschilderij “Knijpflesje” van Stijn Rietman. Ook op een prachtige foto van Sake Elzinga of een luchtballonvaart voor 2 personen aangeboden door Maqqie, kan worden geboden. Zo zijn er nog meer bijzondere veilingitems. Het hoogtepunt van onze veiling is een schilderij beschikbaar gesteld door meesterschilder Henk Helmantel. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan Stichting Metakids.

Er zijn verschillende opties om samen deze avond te beleven en te genieten van alles wat Light up the Summer! te bieden heeft. Voor meer informatie over exclusieve kaarten, sponsoring en veilingstukken, kijk op lc39.ladiescircle.nl

Light up the Summer! is op 11 juni van 17.30 tot 00.00 uur. De Dress-code luidt Black Tie. Mis dit unieke gala niet en koop nu je tickets.

Tiplijn