Parkinson Café op 14 april: 'Mantelzorg en de ziekte van Parkinson'

Parkinson Café op 14 april: 'Mantelzorg en de ziekte van Parkinson'

Op 14 april wordt er in Assen weer een Parkinson Café georganiseerd. Het thema van dit Café is “Mantelzorg en de ziekte van Parkinson”.

Deze middag zullen er twee gastsprekers komen. De eerste gast is mevrouw J. Hoeksema. Zij is ervaringsdeskundige en schreef een klein boekje over haar ziektebeeld en haar ervaringen met de ziekte van Parkinson en wat dit betekent voor haar omgeving. De tweede gast is mevrouw J. Zemering, Parkinson Verpleegkundige bij Treant Zorggroep in Hoogeveen. Zij is betrokken bij de cursus die daar gegeven wordt aan mensen met de ziekte van Parkinson én hun naasten/mantelzorgers.

Het Parkinson Café  is een tweemaandelijkse bijeenkomst voor mensen met de ziekte van Parkinson, en ook voor partners, vrienden, mantelzorgers en zorgprofessionals. De zaal is open vanaf 14.00 uur. De toegang bedraagt 2 euro (incl. koffie/thee). Het Café is dit keer weer in het Markehuus, het wijkcentrum van Peelo.

Parkeren is gratis. Aanmelden wordt op prijs gesteld door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via inspreken van de voicemail van Joan Slagter via 06-25006432.

Tiplijn