Vriendin start inzamelingsactie voor getroffen gezin van woningbrand Marsdijk Assenstad

Vriendin start inzamelingsactie voor getroffen gezin van woningbrand Marsdijk

Een vriendin van de bewoonster van de door brand getroffen woning aan de Alexander Dubcekweg is een inzamlingsactie gestart om haar het hoofd boven water te houden.

De bewoonster, Kelly,  is al sinds haar 16e bezig met beauty en nagels. Ze heeft haar bedrijf 'Salon meer dan mooi' geopend op 2 oktober 2006 en werkt sinds dien vanuit huis.Vanwege de corona periode waarbij Kelly regelmatig haar deuren heeft moeten sluiten is ze veel inkomsten misgelopen. De financiële steun vanuit de overheid heeft helaas lang niet alles gedekt.

Door de vele corona maatregelen en het verliezen van het inkomen van haar ex-partner heeft Kelly amper haar hoofd boven water kunnen houden. Toch kon ze naast het zorgen voor haar 2 kinderen de eindjes aan elkaar knopen.

Maandag 14 maart is er om 12 uur brand uitgebroken in de woning van Kelly. Dit heeft voor vele materiële schade gezorgd en op dit moment mag Kelly haar eigen huis niet bewonen. Omdat haar salon zich ook op die locatie bevindt kan ze op dit moment niet aan het werk. Haar grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden. Haar huis, waar ze zo hard voor werkt, is verwoest, ze woont tijdelijk elders, ze kan niet aan het werk en heeft hierdoor geen inkomen om haar vaste lasten te kunnen betalen.

Een vriendin van Kelly heeft namens haar een doneeractie opgezet. Het geld dat ingezameld wordt zal op korte termijn worden ingezet om haar vaste lasten te betalen. Mocht er na de inzamelactie en het betalen van haar vaste lasten zolang nodig nog geld overblijven dan zal dit ingezet worden om haar ex-partner uit te kopen en de 'financiële' banden met hem te kunnen breken.

De teller van de doneeractie staat ondertussen op bijna €3.000,- Doneren kan via deze link

Tiplijn