Inloopmiddag bij vrijeschool de Ontmoeting Assen

Inloopmiddag bij vrijeschool de Ontmoeting Assen

Woensdag 15 november organiseert vrijeschool de Ontmoeting een inloopmiddag voor belangstellende ouders, die een andere of nieuwe school zoeken voor hun kind(eren) van 14.00 tot 16.00 uur. 

De Ontmoeting is een kleine, particuliere basisschool waar leerlingen terecht kunnen, die het moeilijk hebben in een (te) volle klas, snel last hebben van overprikkeling of voor wie de lesstof te snel of juist te langzaam aangeboden wordt. De Ontmoeting biedt les op maat in een overzichtelijke en veilige omgeving. Er wordt gekeken naar wat er nodig is om (weer) plezier in het leren te krijgen, weer vertrouwen in zichzelf te hebben en te krijgen.

Vrijeschool de Ontmoeting werkt volgens de richtlijnen die Rudolf Steiner heeft gegeven. Er wordt gekeken naar wat passend is bij de leeftijdsfase waarin het kind zit. Doordat de school een particuliere school is en wordt niet gefinancierd door de overheid, waardoor de school zo onafhankelijk mogelijk kan zijn, het niet hoeft te toetsen en het meer vrijheid heeft in het vormgeven van de lesdag. De school draait op de maandelijkse bijdrage van de ouder(s) en giften. Elke twee jaar krijgt de school een kwaliteitsonderzoek van de onderwijsinspectie. Deze rapporten zijn te vinden op de site van DUO.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U vindt de school op de tweede verdieping van OF-US aan de Lauwers 9 te Assen. Is deze woensdag niet haalbaar, dan kan er een afspraak gemaakt worden.

Tiplijn