ACV heeft zaterdagmiddag op eigen veld een zure nederlaag geleden tegen Ter Leede.

Na een eerste helft met weinig mogelijkheden voor beide teams was het ACV dat in het tweede bedrijf op zoek ging naar een goal. Ter Leede wachtte af en loerde op een spaarzame mogelijkheid. Die mogelijkheid kwam er ruim 10 minuten voor tijd. Dirk Hoekstra kopte raak namens de bezoekers.

ACV zette alles op alles om de gelijkmaker te scoren. Tweemaal leken de blauw-zwarten recht te hebben op een penalty maar scheidsrechter Hardeman dacht er anders over. Het Asser slotoffensief leverde geen doelpunt op waardoor Ter Leede kon juichen na het laatste fluitsignaal.

Na afloop
Een zure nederlaag voor ACV. Doelman Ben Wormmeester had bijna niets te doen gehad en toch werd er verloren. Net als vorige week tegen Harkemase Boys lukte het de ploeg van trainer Fred de Boer steeds net niet om te scoren. Op de ranglijst is ACV één plaats gezakt. Met 11 punten uit 7 wedstrijden wordt nu de 5e plaats ingenomen. Koploper is nog steeds Sparta Nijkerk dat vandaag met 1-0 won van Staphorst en 18 punten heeft verzameld.

Volgende week
Volgende week speelt ACV een uitwedstrijd. De ploeg van trainer Fred de Boer gaat dan op bezoek bij VVSB. De wedstrijd op Sportpark De Boekhorst begint om 18:00 uur. De formatie uit Noordwijkerhout speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Ajax. Na 90 minuten stond er een 3-1 zege voor Ajax op het scorebord. VVSB staat op de 12e plaats van de ranglijst met 9 punten uit 7 wedstrijden.