Gezellige Treinenbeurs van Modelspoorclub in Assen

Gezellige Treinenbeurs van Modelspoorclub in Assen

De op zaterdag gehouden Treinenbeurs van de Modelspoorclub Assen is bijzonder goed verlopen. Verspreid over de gehele dag hebben maar liefst 425 enthousiaste bezoekers die na lange tijd op de beurs weer konden genieten van alles wat er te zien en te koop was.

,,We hebben ook zelf genoten van deze mooie gezellige dag, aldus voorzitter Ton Dijkstra. ,,We konden gelukkig weer veel vragen beantwoorden en onze eigen decoder en treinen dokter  Johan Afman is de hele dag druk geweest met het repareren en afstellen van de vele locomotieven van de bezoekers. Mede door het televisie programma de grote kleine treinen competitie  is de belangstelling voor onze mooie hobby zichtbaar toegenomen, aldus clublid Hilbrand Hakkert.

Het ruime gevarieerde aanbod voor groot en klein is ook nu weer een succes gebleken. ,,We zorgen dat er iedere beurs weer iets nieuws te zien is en houden de entree prijs laag, aldus beurscoördinator Pieter van IJsselmuiden. ,,We zijn nu al weer begonnen met de voorbereidingen voor onze volgende beurs op zaterdag 12 maart 2022 en hopen ook dan weer veel van onze bezoekers te ontmoeten. Voor nadere informatie over de club en onze beurzen, zie de facebook pagina en de website.

Tiplijn