Asser Mannenkoor bestaat volgend jaar 100 jaar en dat moet gevierd worden

Asser Mannenkoor bestaat volgend jaar 100 jaar en dat moet gevierd worden

Volgend jaar bestaat het Asser Mannenkoor 100 jaar. Eén van de activiteiten in dat jubileumjaar is een spetterend concert op zaterdag 5 november 2022 in theater De Nieuwe Kolk in Assen.

Samen met jong talent uit Assen en omgeving verzorgt het koor onder leiding van de dirigent Marco Warta (uit 2e Exloërmond) een avondvullend programma met zeer afwisselende optredens. Zij zingen nog wel klassiek mannenkoor repertoire, maar zeker ook - en steeds meer - moderne nummers.

Als je al eens loopt te denken dat een mannenkoor iets voor jou zou kunnen zijn, dan is dit je kans om mee te doen. Je kunt natuurlijk lid worden van het koor, maar je kunt je ook aanmelden om alleen voor het jubileumconcert te repeteren en op 5 november te stralen op het podium van de prachtige grote zaal waar zo n 850 mensen in kunnen. Die gaan allemaal ook voor jou uit hun dak. Gegarandeerd. Als je daarna weer stopt, heb je in ieder geval mee kunnen doen aan een prachtig project en als je na 5 november 2022 onderdeel wilt blijven uitmaken van dit leuke koor, kan dat natuurlijk ook. Graag zelfs.

Om te ervaren of zingen in een (project) koor bij je past, zou ik gewoon eens meedoen met een van de wekelijkse repetities op onze vaste donderdagavond, in Wijkcentrum De Schulp in Assen. Als je je nu aanmeldt heb je nog een jaar om te repeteren.

Wil je eerst meer informatie, bel dan met Fons van Tol 0592 420360 of kijk op www.assermannenkoor.nl en/of op pagina s van Facebook en Instagram.

Tiplijn