Hulp bij CoronaCheck-app en aanvragen coronatoegangsbewijs in DNK

Hulp bij CoronaCheck-app en aanvragen coronatoegangsbewijs in DNK

Iedereen die hulp nodig heeft bij het gebruik van de CoronaCheck-app, het printen van de QR-code op papier of het aanvragen van de QR-code kan hiervoor terecht bij het Infopunt in Bibliotheek DNK of bij het Inloopspreekuur CoronaCheck-app van DNK.

Het Inloopspreekuur CoronaCheck-app is elke vrijdag in oktober van 14.00 tot 16.00 uur in Lokaal 1B (toegang via het Leescafé in de bibliotheek). In Lokaal 1B geldt een maximum van twee personen. Als er al twee personen binnen zijn, dan worden bezoekers verzocht in het Leescafé te wachten tot men aan de beurt is.

Voor hulp bij de CoronaCheck-app of het printen van de QR-code op papier dient een DigiD (met sms-controle of via DigiD-app) meegenomen te worden. Vanwege de privacy dient de bezoeker zelf zijn telefoon te bedienen en gegevens in te vullen.

Als een bezoeker geen DigiD (met sms-controle of via DigiD-app) heeft, dan kan een DNK-medewerker helpen bij het opvragen van een papieren versie via het telefoonnummer 0800-1421 of bij het invullen van een aanvraagformulier voor een papieren versie. Hiervoor zijn een burgerservicenummer (BSN) en postcode nodig.

Erik Smit
Tiplijn