Vrijdag en zaterdag twee beurzen in MFA Kloosterveste

Vrijdag en zaterdag twee beurzen in MFA Kloosterveste

Vrijdag 8 oktober is de Kledingbeurs Kloosterveste Ladies Night Out in het MFA Kloosterveste in Assen.

Een gezellige beurs met verschillende koopwaar en promotie van bedrijven. Er zijn stands met cadeau artikelen, sieraden, chocolade, homemade spulletjes, Tupperware, Oriflame, spieker spul, bieteltje, geur wax, oliën en coaching. Maar ook kleding voor jong en oud. Je kunt je wenkbrauwen laten stylen, je haren laten knippen en je nagels laten verzorgen.

Daarbij is er een kledingbeurs met tweedehandse, baby-en kinderkleding, dames en herenkleding, schoenen, (woon)accessoires, boeken, cd`s en speelgoed. Er zijn demo`s van dansstudio Postema. Je kan een gezonde smoothie maken of een leuke mini fotoshoot bij de aanwezige fotograaf. De beurs is van 19.00 tot 22.00 uur. Entree bedraagt 1 euro. En, voor de eerste 200 bezoekers zijn er bubbels.

Ouder en kind beurs
Zaterdag 9 oktober is de Ouder en Kind beurs met Kledingbeurs Kloosterveste in het MFA Kloosterveste. Ze hebben verschillende verkoopstands en promotie van bedrijven. Er zijn stands met kinderopvang, gastouder bureau, kraamzorg, onderwijs, coaching, Oriflame, Tupperware, Jemako, Ha-Ra, Scentsy, homemade soap, Tipi slaapfeest, sieraden, schoenen, doen met hout en nagelstyling. Kledingbeurs Kloosterveste is er bij met verkoop van tweedehands baby-en kinderkleding, dames en herenkleding, speelgoed, (woon) accessoires, boeken en tijdschriften.

Ook kun jij een stoer gel kapsel of ingevlochten haren bij de kapster krijgen. Maak je eigen gezonde smoothie of een leuke mini fotoshoot bij de fotograaf. Er zijn leuke doe mee kinderactiviteiten en leuke spelletjes in de binnentuin. De beurs is van 10.00 tot 15.00 uur. De entree bedraagt 1 euro, kinderen hebben gratis entree onder begeleiding van een volwassene.

Rene Philips Fotografie
Tiplijn