Op donderdag 14 oktober kunnen muziekliefhebber weer luisteren en kijken naar een aantal fantastische Popronde acts. Voor Assen is er een gevarieerd programma samengesteld, van kleine eerlijke liedjes, pop, hiphop en heerlijke rock tot muziek beïnvloed door de rijke verhalen en muzikale tradities van folk. Alles is aanwezig.

Het is voor een tweede jaar op rij gelukt om binnen de geldende kaders muziektalent een podium te bieden in Assen. In 2020 heel klein en intiem, want er mochten toen maar 30 mensen in de zaal aanwezig zijn. Popronde Assen is nog niet helemaal weer op het niveau van 2019. Toen stond het publiek in dampende kroegen tegen het raam geplakt om naar de meest uiteenlopende acts te kijken. Maar de opzet van 2021 is weer een stapje in de goede richting. In verband met de maatregelen die vanaf 25 september gelden, is er dit jaar voor gekozen om de Popronde te programmeren in 2 locaties die ruimte bieden aan veel publiek: DNK en Podium Zuidhaege. Met een Passe-partout voor maar ¬5,- kan het publiek alle acts bezoeken.

Programma Popronde Assen 2021
De bezoekers kunnen naar zoveel mogelijk acts als zij zelf willen. Ze kunnen zich voorbereiden op het programma via de website van Popronde. Maar leukers is misschien nog wel om onvoorbereid, verrast te worden door muzikaal talent.

19:15 uur Podium Zuidhaege  Nicolaas
19:45 uur DNK - NONCHELANGE
20:15 uur Podium Zuidhaege - Graeme James
20:30 uur DNK - MEAU
21:15 uur Podium Zuidhaege  KY.
21:45 uur DNK - GIRLSGIRLSGIRLS
22:15 uur Podium Zuidhaege  KUZKO

Coronamaatregelen
Natuurlijk is de Popronde Assen dit jaar alleen te realiseren als deze georganiseerd wordt binnen de landelijk geldende regels. Op de locaties zal daarom een coronacheck plaatsvinden (QR code én geldig identiteitsbewijs).

Tickets
Een passe-partout die geldig is voor alle acts, is te koop voor ¬5,- via de website.

Leen Rombaut
Tiplijn