Badminton Combinatie Assen start begin oktober met 4 mini-cursussen

Badminton Combinatie Assen start begin oktober met 4 mini-cursussen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je gewoon lekker sportief bezig zijn samen met anderen? Dan is badminton echt iets voor jou! Je hebt vast al eens badminton gespeeld. Op de camping, op school of in je eigen achtertuin. Vond je dat leuk? Pak dan nu je kans en verbeter je skills bij een vereniging bij jou in de buurt.

Sluit aan bij een mini cursus Probeer Badminton voor slechts ¬25,- die starten in de 1ste week van oktober en maak kennis met de sport. In 10 lessen leer je de basisslagen, spelregels en speel je al snel je eerste wedstrijden/partijtjes onder begeleiding van een enthousiaste trainer. BC Assen start met 2 mini cursussen voor jeugd tussen 12 en 18 jaar in de Timp (dinsdag) en de Kloosterveste (woensdag) en 2 mini cursussen voor volwassen in de Kloosterveste(woensdag) en de Pittelohal (maandag).

Meld je voor 1 oktober aan via de landelijke website probeerbadminton.nu, kies jouw regio, vul je postcode in en vindt het aanbod van de badmintonvereniging in jouw buurt. Cursussen starten onder anderen in: Assen, Rolde, Appelscha, Oosterwolde, Ruinen, Hoogezand, Veendam. Meer dan 200 verenigingen doen mee. Er is altijd wel een vereniging bij jou in de buurt waar jij terecht kan.

iStock
Tiplijn