Project Street Art Kloosterveen gaat volgende maand van start

Project Street Art Kloosterveen gaat volgende maand van start

In september start het project Street Art Kloosterveen.  Wil jij samen met andere buurtbewoners werken aan kunst voor jouw woonwijk? Dan is Street Art Kloosterveen wellicht iets voor jou.

Samen met beeldend kunstenaar Gejan Stol en media- en dansdocent Demi Tanalepy loop je een kijkroute door de wijk. Welke kunstwerken staan er? Hoe ziet het eruit vanuit een ander perspectief? Je legt je observaties vast met een wegwerpcamera.

Je kunt op verschillende momenten deelnemen aan de kijkroute. Namelijk woensdag 8 september om 19.00 uur, donderdag 9 september om 19.00 uur en op zaterdag 11 september om 13.00 uur en 15.00 uur.

Street Art Atelier
In het Street Art atelier ga je zelf aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan graffiti of collagefoto s op tijdelijk materiaal, aan stoepkrijten of plein air schilderen. Het atelier is open op vrijdag 17 september van 19.00 - 20.30 uur en zaterdag 18 september van 13.30 - 15.00 uur. Wil je alleen de kijkroute lopen? Dat kan natuurlijk ook. Mail voor meer informatie of om je aan te melden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Organisaties
Street Art Kloosterveen is een gezamenlijk project van het ICO Partner in Kunst & Cultuur, Vanboeijen en Vaart Welzijn.

iStock
Tiplijn