Nazomer Kermis Assen dit jaar terug op het Veemarktplein

Nazomer Kermis Assen dit jaar terug op het Veemarktplein

Na het succes van 2020, organiseert Voor Altijd Events ook dit jaar de Nazomer Kermis Assen. De kermis vindt plaats van 3 tot en met 12 september op het Veemarktplein.

De Nazomer Kermis Assen werd in 2020 voor het eerst georganiseerd. Voor Altijd Events wilde in het jaar van de pandemie niet stil blijven zitten en daarnaast iets kunnen betekenen voor zowel de kermisexploitanten als voor de ondernemers in Assen. En dat is gelukt. De kermis werd door ruim 30.000 mensen bezocht. Mensen bezochten niet alleen de kermis, maar namen ook een kijkje in de binnenstad.

Veel kermisexploitanten die vorig jaar het risico aandurfden, hebben zich voor dit jaar weer gemeld. De verscheidenheid aan attracties maakt het weer een echte familiekermis. Attracties zoals de botsauto s, de breakdance en de Projekt 1 trekken vooral veel jeugd naar de kermis. Maar ook voor de allerkleinsten en voor volwassen is er een breed aanbod.

Om de veiligheid te kunnen waarborgen, werkt Voor Altijd Events met toegangspoortjes waarmee de organisatie kan monitoren hoeveel bezoekers op het terrein aanwezig zijn. Indien het maximumaantal bezoekers aanwezig is, kan de toegang tijdelijk dichtgezet worden. Bezoekers worden gevraagd 1,5 meter afstand te houden en er zullen op het terrein en bij de attracties de nodige hygiëne maatregelen genomen worden.

Voor Altijd Events hoopt het aantal bezoekers van vorig jaar te kunnen evenaren. Een mooie nazomer zal daarbij zeker helpen.

Tiplijn