Bekaert en Techniekcentrum Drenthe College Assen starten samenwerking

Bekaert en Techniekcentrum Drenthe College Assen starten samenwerking

Bekaert Combustion Technology BV uit Assen en het Techniekcentrum van Drenthe College zijn onlangs een langdurige samenwerking aangegaan in het scholen van de operators van het bedrijf.

Vijf operators zijn medio mei gestart met een maatwerktraject bij Drenthe College aan de Aziëweg in Assen. In eerste instantie is het een pilot van 36 dagdelen die bestaat uit zowel theorie als praktijk. De onderdelen vakinhoudelijke kennis, professionalisering beroepshouding en organisatie- & procestraining komen aan bod. Het traject wordt afgesloten met een bewijs van deelname en een lasdiploma. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de persoonlijke begeleiding van de deelnemers.

Het doel van de samenwerking tussen beide partijen is een jaarlijks terugkerend scholingstraject dat Bekaert verder brengt in het professionaliseren van de organisatie en de operators in het vergroten van hun vakinhoudelijke kennis en expertise: Wij zijn enthousiast en blij met de samenwerking en we kijken uit naar de eerste resultaten. 

Meer informatie over de om- en bijscholingsmogelijkheden of maatwerktrajecten bij Drenthe College is te vinden via drenthecollege.nl/bedrijven-volwassenen  De adviseurs Leven Lang Ontwikkelen van de school voor middelbaar beroepsonderwij komen graag in contact.

Tiplijn