Exploitanten Markehuus in Peelo stoppen

Exploitanten Markehuus in Peelo stoppen

Wilma en Johan Termohlen stoppen met het Markehuus in Peelo. De activiteiten gaan wel door.

Het beheerdersechtpaar Termohlen stopt mede omdat het teveel tijd vraagt van het gezin. Een normaal leven kon er volgens het gezien er bijna niet meer naast. Wilma en Johan hebben jaren zorggedragen voor een goede uitvoering van het buurthuus in Peelo. Johan was al weken weer te zien in zijn oude baan als brugwachter en beheerder van de Vaart in Assen.

Bericht aan gasten en vrienden

Wilma en Johan bedanken iedereen die altijd het buurthuis bezocht, maar ook vrienden en vrijwilligers. Lees hieronder het berichtje:

Wij hebben de afgelopen jaren met erg veel enthousiasme uitvoering gegeven aan de exploitatie van Het Markehuus. In de dagelijkse praktijk waren er echter ook lastige momenten en bleek de exploitatie heel veel tijd en energie te kosten. Daarom hebben wij besloten om te stoppen met de exploitatie Het Markehuus zodat we meer vrije tijd krijgen. Dit was geen makkelijke keuze. Maar wel voor ons de goede keuze.

We hebben alle activiteiten met veel plezier vorm gegeven. Wij willen iedereen bedanken die wij de afgelopen jaren als gast hebben mogen ontvangen. Maar ook natuurlijk de vele vrijwilligers voor hun hulp en steun. Wij bedanken jullie voor het in ons gestelde vertrouwen. Lieve groeten, Wilma en Johan Termohlen.

Tiplijn