Nieuw bij Kings & Queens: Prison Island Assen

Nieuw bij Kings & Queens: Prison Island Assen

Kings & Queens opent volgende week een nieuwe trekpleister: Prison Island in Assen.

Prison Island is een real life game. Het speelt zich af in een gevangeniscomplex, waar je als team codes kraakt, raadsels oplost en fysieke uitdagingen aangaat. Soms moet je slim zijn, soms sterk en soms wordt er een beroep gedaan op je reactievermogen en behendigheid. Bedenk wel, er is maar één manier om tot het beste resultaat te komen: samen.

Na een paar weken hard werken mag het resultaat er zijn, laat Tessy Verhage van Kings & Queens weten. Op 31 mei wordt wordt Prison Island officieel geopend. Vanaf 1 juni mogen bezoekers de uitdaging aangaan.

Voor wie?
Iedereen is welkom. Prison Island is leuk en uitdagend voor iedereen tussen de 9 en 99 jaar. Het spel kan gespeeld worden door groepen van 2 tot 75 personen. Kinderen tot 12 jaar kunnen dit spel het beste spelen onder begeleiding van een volwassene.

Het spelen van Prison Island verzekert je van een geweldig avontuur met je vrienden of familie. Door de variatie van opdrachten en het benodigde teamwork, is Prison Island ook uitermate geschikt als bedrijfsfeest en personeelsuitje.

Zo werkt het!
Vorm een team van 2 tot 5 spelers en geef dit team een leuke naam. Kies een tijdsduur (1 uur, 1,5 uur of 2 uur) en meld je bij de bewaker. Betreed het cellencomplex en begin in een cel naar keuze. De tijd gaat nu in. Voer de opdrachten in de cel zo goed mogelijk uit. Je hebt per cel zo n 2 tot 5 minuten nodig. Probeer zo veel mogelijk punten te behalen.

Klaar en nog niet tevreden met het resultaat? Speel de cel opnieuw en verbeter de score. Wel tevreden? Ga naar een andere cel en ga de volgende uitdaging aan.

Meer informatie: www.prisonisland.nl/assen en www.kingsandqueensassen.nl

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn