Feest in Assen-Oost: Huis van de buurt De Schulp bestaat 60 jaar Google

Feest in Assen-Oost: Huis van de buurt De Schulp bestaat 60 jaar

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober viert het wijkcentrum het feit dat zestig jaar geleden ‘De Schulp’ is opgericht. Gedurende al die jaren heeft De Schulp, later huis van de buurt De Schulp, een belangrijke functie vervuld. Het bevorderen van sociaal-culturele activiteiten, ontmoetingen voor velen binnen en buiten de wijk en als centrum voor evenementen.

Na de officiële opening op de vrijdagavond 18 oktober om 20.00 uur door wethouder Smit, staat de zaterdag 19 oktober geheel in het teken van de grote betrokkenheid van wijkbewoners en andere belangstellenden in Assen. Mercurius Marching-/Showband Assen marcheert vanaf het wijkcentrum door Assen-Oost om jong en oud letterlijk mee te nemen naar hun huis van de buurt aan de Buizerdstraat 10. Wethouder Broekema zal een welkomstwoord verzorgen, waarna het feest tot in de late uurtjes kan beginnen.

Van Poppenkast Pierewaai met een mooie voorstelling voor jong en oud, tot een luchtkussen, oudhollandse spelletjes, een markt waar kennis gemaakt kan worden met de activiteiten die in huis van de buurt De Schulp plaatsvinden, oude foto’s en nog veel meer. Zaterdagavond staat in het teken van feest en muziek! De Straotklinkers, Lytse Hille en Mark Doldersum. Uiteraard kan er volop gedanst worden.

Kaarten voor de zaterdagavond kosten €10.- Dit geeft recht op twee consumpties en deelname aan de grote verloting. De kaartverkoop vindt telefonisch plaats of aan de bar in het wijkcentrum.

Tiplijn