Op 7 november 2024 staat de Dag van de Mantelzorg in het teken van de waardering voor de inzet van alle mantelzorgers. 

Mantelzorgers zijn onmisbaar voor mensen die tijdelijk of langdurig ondersteuning nodig hebben. Hun zorg en toewijding vergen vaak veel tijd en energie. Als blijk van dank organiseert de gemeente Assen een speciale dag bij Sportz Plaza (voorheen pand 17) om mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

Deze dag biedt zowel een middag- als avondprogramma, waarbij mantelzorgers zelf kunnen kiezen welk deel zij willen bijwonen. Beide programma’s starten met een plenaire opening, gevolgd door diverse leuke activiteiten en workshops. Zo kan er zorgeloos gebowld of geglowgolft worden, en wordt er ook gezorgd voor een hapje en drankje, zodat mantelzorgers volop kunnen ontspannen en genieten.

Alle mantelzorgers, jong en oud, man en vrouw, zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze dag. Het is een uitgelezen kans om te ontspannen, andere mantelzorgers te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen.

Aanmelden kan eenvoudig via www.ikzorginassen.nl en dit kan tot uiterlijk vrijdag 1 november 2024. Laat je verrassen en kom genieten van deze welverdiende dag van ontspanning, ontmoeting en ontdekking!

Ben je nog niet geregistreerd als mantelzorger, maar vervul je wel deze belangrijke rol? Dan kun je je aanmelden voor het mantelzorgcompliment. De gemeente organiseert regelmatig leuke activiteiten voor mantelzorgers, en als je je aanmeldt, blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten die speciaal voor jou worden georganiseerd.

Tiplijn