Resato Hydrogen Technology geselecteerd voor EU-subgroep voor waterstoftankinfrastructuur Martina Ketelaar - www.martinaketelaar.nl

Resato Hydrogen Technology geselecteerd voor EU-subgroep voor waterstoftankinfrastructuur

ASSEN - Resato Hydrogen Technology is trots om aan te kondigen dat het is geselecteerd als lid van de Subgroep Waterstofinfrastructuur voor wegvoertuigen van de Europese Commissie.

Deze subgroep, onderdeel van het Sustainable Transport Forum (STF), zal een belangrijke bijdrage leveren aan de uitvoering van de Alternative Fuels Infrastructure Regulation (AFIR) in Europa.

De subgroep brengt industrie-experts en overheden samen om de uitrol van waterstofinfrastructuur te bevorderen. De focus ligt op praktische aanbevelingen voor planning, investeringen en best practices, met als doel de Europese transitie naar emissievrij vervoer te versnellen. 

Met meer dan 30 jaar ervaring in hogedruktechnologie is Resato Hydrogen Technology goed gepositioneerd om een waardevolle bijdrage te leveren aan deze inspanningen. Wij kijken ernaar uit om onze expertise in te zetten bij de ontwikkeling van betrouwbare waterstoftankstations op de Europese markt. 

“We zijn er trots op dat we voor dit initiatief zijn gekozen”, zegt Martijn Kruisweg, CCO bij Resato Hydrogen Technology. “Het sluit perfect aan bij onze missie om betrouwbare, innovatieve oplossingen te leveren voor de waterstoftankinfrastructuur in Europa.” 

Over Resato Hydrogen Technology 
Resato Hydrogen Technology, een leider in de Nederlandse industrie, loopt voorop in de ontwikkeling van duurzame waterstofinfrastructuur. Met meer dan 30 jaar expertise op het gebied van hogedruktechnologie levert Resato tankoplossingen voor vrachtwagens en bussen die werken bij 350 of 700 bar. 

Met meer dan 50 publieke en private waterstoftankstations in heel Europa is Resato Hydrogen Technology een betrouwbare partner in het bevorderen van duurzaam ondernemen. Hun toewijding aan duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie stimuleert de overgang naar emissievrije mobiliteit en zorgt voor een groenere toekomst.

Tiplijn