Op zondagavond 6 oktober is er een Johannes de Heer-zangdienst in gebouw ‘de Ark’ aan de J.C. van Markenstraat 25 in Assen. Het Evangelisch mannenkoor ‘Jona’ verleent medewerking aan deze dienst. Iedereen is welkom vanaf 18.30 uur; het zingen begint om 19.00 uur.

Het Evangelisch mannenkoor ‘Jona’ uit Stadskanaal bestaat uit ruim veertig zangers en wordt geleid door Daan Kroeze. Ze zingen liederen van Johannes de Heer, maar ook uit Glorieklokken: allemaal bekende liederen die iedereen graag meezingt. Een combo zorgt voor instrumentale ondersteuning; zij zorgen ook voor begeleiding van de samenzang.

Bij deze dienst wordt een korte overdenking gehouden door ds. Arie Engberts uit Assen; het thema is ‘Komt, dankt nu allen God’. In dat lied zingen we ook over ‘vrede voor ons land en volk’: een groot verlangen in deze tijd. De toegang voor deze zangavond is gratis; er wordt wel een collecte gehouden.

Iedereen is van harte welkom bij deze inspirerende zangavond: zondag 6 oktober om 7 uur ’s avonds in ‘De Ark’. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting: we komen graag met u in gesprek.

De organisatie van deze Johannes de Heer-zangdienst is een gezamenlijke activiteit van Baptistengemeente de Ark, Evangelische Gemeente Assen en de Baptisten Gemeente Assen.

Tiplijn