Burendag bij Plaza Sportz Assen op 15 september Plaza Sportz

Burendag bij Plaza Sportz Assen op 15 september

Op zondag 15 september organiseert Plaza Sportz Assen een feestelijke Burendag voor al haar buren en buurtbewoners. Deze dag staat in het teken van gezelligheid, sportiviteit en lekker eten.

Van 13:00 tot 17:00 uur openen ze de deuren en bieden ze allerlei leuke activiteiten aan die gratis zijn uit te proberen. De dag wordt feestelijk afgesloten met een heerlijke BBQ in hun gloednieuwe buitenkeuken.

Programma

13:00 - 17:00 uur: Gratis activiteitenprogramma 
Probeer verschillende sporten uit, doe mee aan creatieve workshops, of geniet van de speelmogelijkheden voor de kleintjes in onze speeltuin, op de airmountain, of aan de knutseltafel! Kinderen tot 7 jaar moeten tijdens de activiteiten begeleid worden door een ouder/verzorger; bij bowlen geldt dit voor kinderen tot 10 jaar. Let op: alle activiteiten zijn gratis, maar vol = vol! 

17:00 uur: BBQ aan! 
Vanaf 17:00 uur starten ze de barbecues en kunt u genieten van een uitgebreide BBQ in onze buitenkeuken. De kosten bedragen €25,- per persoon en €15,- voor kinderen. Vooraf reserveren is verplicht en kan tot 10 september; betaling vindt plaats bij binnenkomst. 

Extra informatie
Voor ouders en verzorgers is er volop gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een hapje en drankje op het terras. Houd er wel rekening mee dat consumptie verplicht is.

De dag biedt voor jong en oud volop mogelijkheden om kennis te maken met alles wat Plaza Sportz te bieden heeft, van sportieve uitdagingen tot creatieve activiteiten. Een ideale gelegenheid om samen met familie, vrienden en buren op ontdekkingstocht te gaan. 

Reserveer nu voor de BBQ en verzeker je van een plekje
Mis deze gezellige dag niet en kom samen langs om te ontdekken wat Plaza Sportz Assen allemaal te bieden heeft. Tag je vrienden en buren in de comments en maak er samen een onvergetelijke dag van.

Tiplijn