Nieuw Familie- en Jeugdtheaterfestival in Assen: Jong Studio Z festival bij Podium Zuidhaege Podium Zuidhaege

Nieuw Familie- en Jeugdtheaterfestival in Assen: Jong Studio Z festival bij Podium Zuidhaege

Podium Zuidhaege kondigt met trots de eerste editie aan van het Jong Studio Z festival, een gloednieuw familiefestival dat op 21 en 22 september plaatsvindt in Assen. Het Jong Studio Z festival treedt in de voetsporen van het JeugdTheaterFestival (JTF) en Podium Zomer en biedt een weekend vol muziek, dans, jeugdtheater en speelactiviteiten voor kinderen tot en met 12 jaar.

Jong Studio Z Festival biedt een feestelijke en leerzame ervaring voor jonge kinderen en hun families. Het hele weekend staat bol van jeugdtheater en een afwisselend programma, zowel binnen als buiten. Op de zaterdag kunnen ze hun creativiteit testen met een workshop graffiti en de dansvoorstelling ‘Een kleine anatomie' bekijken. Op zondag kunnen ze hun kunsten in de keuken testen tijdens de kookworkshop. Er zijn dan ook weer verschillende workshops en dansvoorstelling ‘Op ‘t Randje’.

Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen dus ook voor ouders/verzorgers. Dit evenement is een fantastische kans voor kinderen om nieuwe talenten en interesses te ontdekken, terwijl gezinnen samen volop kunnen genieten van een weekend vol plezier en avontuur.

Programma
Op beide dagen van het festival vinden er tal van workshops en voorstellingen plaats in Podium Zuidhaege. Kinderen kunnen hun eigen festivalprogramma samenstellen, maar hoe werkt dat? Wil je naar de graffiti workshops om 11:00 maar ook naar de dansvoorstelling zoals 'Een Kleine Anatomie'? Geen zorgen, kies de eerste ronde voor de workshop en boek je plek om 15:00 voor de dansvoorstelling. Daarnaast zijn er doorlopend speelactiviteiten zoals een springkussen, levensgrote jenga en 4-op-een-rij. Bij aankomst ontvangen de bezoekers een voucher voor een suikerspin, popcorn en een crêpe, waardoor pauzes minstens zo leuk zijn als de activiteiten zelf.

Toegankelijkheid
Jong Studio Z festival is gratis toegankelijk voor iedereen. Tijdens het festival kun je ter plekke nog tickets reserveren voor de activiteiten, maar houd er rekening mee dat de workshops vol kunnen zitten. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan vooraf een gratis ticket via de webshop.

Tiplijn