Hackshield leert kinderen online gevaren kennen Remke Luitjes

Hackshield leert kinderen online gevaren kennen

Om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de gevaren van internet, is het online spel Hackshield ontworpen. Hackshield is ontwikkeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd van acht tot twaalf jaar en snijdt diverse thema’s aan binnen de online criminaliteit.

Hackshield is een leerzaam spel die speciaal is ontwikkeld om kinderen in de basisschoolleeftijd te leren over online veiligheid. Het spel wordt onder meer op scholen ingezet om online veiligheid bespreekbaar te maken. Door de combinatie van avontuur en kennis, leren kinderen de online wereld, met alle mogelijke gevaren, kennen.

Digitale opvoeding
Kinderen groeien op in een digitaal tijdperk. Dit maakt het belang van digitale opvoeding erg belangrijk en hierin is Hackshield een mooi platform. De verschillende vormen van online gevaren die het internet heeft komen langs in het spel en spelenderwijs wordt geleerd de gevaren te herkennen en ermee om te gaan.

Geen registratie nodig
Op de website van Hackshield en voor meer informatie kan uw kind zonder registratie beginnen met het spelen van Hackshield.

Tiplijn