Grote namen treden op tijdens 50 jaar winkelcentrum Vredeveld; Evert Baptist, Marco Schuitemaker, Jannes en meer

Grote namen treden op tijdens 50 jaar winkelcentrum Vredeveld; Evert Baptist, Marco Schuitemaker, Jannes en meer

Heugelijk nieuws vanuit Winkelcentrum Vredeveld! Zoals eerder aangekondigd bestaat Winkelcentrum Vredeveld dit jaar 50 jaar en dat vieren we natuurlijk niet alleen.

De afgelopen weken is men druk bezig geweest met de voorbereidingen om deze feestelijke gebeurtenis groots te vieren.

Naast de al eerder bekendgemaakte driedaagse Jubileumkermis (vanaf donderdag 21 september tot en met vrijdag 23 september) is er namelijk nog meer: het centrum bestaat immers maar één keer 50 jaar en daarom wordt er door de winkeliers flink uitgepakt.

Graag delen wij het grote nieuws dat er een aantal artiesten komen optreden, namelijk: Evert Baptist en Marco Schuitemaker op donderdag 21 september én René Becker en Jannes op vrijdag 22 september.

De connectie tussen het centrum en de wijk staat tijdens de Jubileumweek centraal. Op vrijdag 22 september organiseren zij in samenwerking met Thania Lawrence, bekend van TikTok, een veiling waarbij de volledige opbrengst van de veiling geschonken wordt aan gezinnen welke het niet breed hebben.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om samen met alle winkeliers dit feestelijke moment te vieren. Benieuwd naar het volledige programma? Meer informatie over het programma is terug te vinden op de Facebookpagina van het winkelcentrum (www.facebook.com/winkelcentrumvredeveld).

Tiplijn