BNNVARA Nachtdieren komt naar Assen: nachtelijke verhalen gezocht

BNNVARA Nachtdieren komt naar Assen: nachtelijke verhalen gezocht

Momenteel wordt er een nieuw seizoen van NACHTDIEREN (NPO 3, BNNVARA) gemaakt waarin Raven van Dorst de mysteries van de nacht vastlegt: wie willen, of kunnen niet slapen?

In dit programma gaan ze op zoek naar de mysteries van de nacht. Wie zijn er nog wakker? Welke mensen kunnen niet slapen en welke mensen willen niet slapen? In deze nachtelijke ontdekkingstocht stuit Raven op hilarische en ontroerende ontmoetingen met de meest uiteenlopende personen. Elke aflevering is een mooie samenstelling van verhalen met als gemene deler dat de personen in kwestie in de nacht wakker zijn. Het programma laat hierin een breed spectrum aan mensen zien waarbij de focus wat betreft ontmoetingen niet altijd ligt op het uitgaanspubliek maar juist in het vertellen van de andere verhalen van de nacht.

De meeste ontmoetingen zijn spontaan maar ze willen de parels niet missen. Binnenkort draaien ze in Assen en omgeving. Ben jij een nachtdier of ken je iemand? Laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie weet komt Raven wel even langs in het holst van de nacht!

BNNVARA
Tiplijn