Het kerstfestijn in Mercuriuscentrum en De Triade

Het kerstfestijn in Mercuriuscentrum en De Triade

December is al in volle gang, met nog maar een paar weken tot de Kerstman langskomt. En dit jaar heb je geluk, want in het weekend van 18 en 19 december kun jij je al helemaal onderdompelen in kerstsferen in het Mercuriuscentrum en De Triade. Op deze zaterdag en zondag is er een feestelijk programma, met op beide dagen een unieke invulling.

Zo kunnen kinderen op beide dagen hun creativiteit kwijt in de Workshopspot, die in Mercuriusplein 102 (tussen Scamm en Livera) geopend wordt. Hier kunnen kinderen heerlijke cupcakes versieren, of een eigen kerstbal maken voor in de boom.

In de straten van De Triade en het Mercuriuscentrum is het wellicht kouder, maar niet minder feestelijk. Hier kom je de mooiste Kerstelven tegen, hoor je vrolijke kerstliedjes en kun je op de foto in een echt winters landschap. Als je geluk hebt, kom je misschien zelfs de Kerstman tegen.

De activiteiten vinden plaats op zaterdag 18 en zondag 19 december van 12.00 tot 16.00 uur.

Maatregelen COVID-19
Tijdens de activiteiten wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Medewerkers in overdekte ruimtes dragen mondkapjes. Daarnaast wordt in de Workshopspot tussentijds de werkplek en het materiaal gedesinfecteerd. Om een veilige Workshopspot te realiseren, verzoeken we ouders om buiten te blijven.

Over Mercuriuscentrum
Mercuriuscentrum is een winkelcentrum in de binnenstad in Assen met een uitgebreid winkelaanbod. Je vindt er verschillende winkels voor telecom, beauty, fashion, sport & design. Daarnaast kun je er ook heerlijk koffie drinken, lunchen en dineren.

iStock
Tiplijn