Restaurant Klein Paramaribo en New Café Image in de prijzen bij Nederlandse Horeca Prijzen

Restaurant Klein Paramaribo en New Café Image in de prijzen bij Nederlandse Horeca Prijzen

Restaurant Klein Paramaribo en New Café Image zijn beiden drie keer in de prijzen gevallen bij de Nederlandse Horeca Prijzen.

Er kon online gestemd worden bijvoorbeeld wie het beste restaurant heeft of wat het beste café runt. In Assen zijn dat dus Klein Paramaribo en New Café Image. Voor Klein Paramaribo is dit de derde keer dat zij in de prijzen vallen.

New Café Image wist drie Awards binnen te halen in de categorie Café/Bare. Zij kregen De Gold Award (9,42 waardering), zij werden winnaar Nederlandse Horeca Prijzen 2021 van de Gemeente Assen en winnaar van de Provincie Drenthe.

Restaurant Klein Paramaribo wist ook drie Awards te bemachtigen. Ook zij ontvingen De Gold Award(9,52 waardering), werden winnaar in de categorie Restaurants van Assen maar óók van Drenthe.

Carlijn en Aniel, de beide eigenaren van de winnende horecagelegenheden zijn erg blij met deze Awards. Wij danken onze gasten voor hun steun en vertrouwen. Vooral weer in deze tijd met moeilijke omstandigheden i.v.m. de Corona maatregelen kunnen we momenteel alle hulp gebruiken , aldus Aniel.

Tiplijn