Steun Asser Boys door het kopen van een lekkere rollade

Steun Asser Boys door het kopen van een lekkere rollade

Voetbalvereniging Asser Boys organiseert wederom een speciale rolladeactie. De club probeert met de actie extra geld op te halen die het door de coronacrisis is misgelopen. De rollades zijn te koop via de website van de voetbalvereniging uit Assen-Oost.

Coronacrisis
Voorzitter Jan Puper hoopt dat er weer veel mensen een kip- of varkensrollade kopen: Al meerdere jaren verkoopt Asser Boys heerlijke rollades. Maar dit jaar is de urgentie, net als vorig jaar, van die actie natuurlijk flink hoger. Door de coronacrisis zijn we weer veel geld misgelopen. Zo kunnen onze TT-campings niet doorgaan en zijn onze kantine-inkomsten sterk gedaald. Al met al gaat dat toch om zo n 40.000 euro. 

De rolladeactie zal niet dat hele gat opvangen, maar, zo geeft Puper aan, elk beetje helpt: De rolladeactie is één van de vele acties die door onze vrijwilligers op touw zijn gezet. Het is hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen zich, steeds maar weer, zo druk maken om het wel en wee van onze club. 

Online betalen
De varkens- en kiprollades kosten ¬7,50 per stuk, en kunnen via de website van Asser Boys ( www.asserboys.nl ) worden besteld en direct via iDeal worden afgerekend. Bestellen kan t/m 1 december 2021. Op 18 december 2021 worden de rollades thuis bezorgd op de adressen in Assen. Voor adressen buiten Assen geldt een ophaalregeling. Zie de website voor de details.

Voorzitter Jan Puper: Voor u een lekkere rollade voor de kerst en voor Asser Boys een mooie financiële bijdrage. 

iStock
Tiplijn