Expertmeeting met Bas Kelly op 18 november in Podium Zuidhaege

Expertmeeting met Bas Kelly op 18 november in Podium Zuidhaege

Op donderdag 18 november om 19:30 uur vindt de eerste expertmeeting plaats in het kader van de ondersteuning van zzp ers in de culturele sector.

Bas Kelly, sinds 2000 als zzp er actief als webdesigner, grafisch vormgever, tekstschrijver en illustrator, levert deze avond een waardevolle bijdrage. Zijn expertise is om complexe zaken toegankelijk te maken met behulp van tekst, beeld en vormgeving. Daarnaast adviseert hij klanten en helpt ze hun (online) zichtbaarheid te vergroten. Tijdens de expertmeeting gaat hij het onder andere hebben over wat je zelf kunt doen om zichtbaarder te worden tussen al die andere collega zzp ers.

Podium Zuidhaege
Deze expertmeeting is de eerste in een reeks van bijeenkomsten die door Podium Zuidhaege worden georganiseerd. Ze zijn onderdeel van een pakket dat Podium Zuidhage heeft ontwikkeld voor de ondersteuning van zzpers in de culturele sector. Op 26 september jongstleden vond de kick-off hiervan plaats. De aftrap werd gedaan door wethouder Bob Bergsma van de gemeente Assen, die dit initiatief ondersteund. Bij de kick-off waren rond de twintig zzp ers aanwezig.

Aanmelden
Deze avond is toegankelijk voor alle zzp ers in de culturele sector en de creatieve industrie. Toegang is geheel gratis. Wel even aanmelden. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tiplijn