Politie toont beelden van verdachte van overval op winkel

Politie toont beelden van verdachte van overval op winkel

ASSEN - Wie herkent deze persoon die een overval heeft gepleegd op een winkel aan de Bremstraat in Assen. Op donderdag 13 juni maakte deze verdachte rond 17:45 uur een geldbedrag buit. Weet u meer? Neem contact op met de politie.

Omschrijving
Kort voor de overval is op camerabeelden te zien dat de verdachte winkelcentrum Vredeveld in Assen binnenloopt. De verdachte gaat eerst bij een andere winkel naar binnen en spreekt daar kort met een kassamedewerkster. Zonder iets te kopen loopt de verdachte de winkel uit. Kort daarna, omstreeks 17:45 uur, pleegt de verdachte onder dreiging van een steekwapen een overval bij een andere winkel aan de Bremstraat. De verdacht maakt een geldbedrag buit en rent vervolgens het winkelcentrum uit in de richting van de parkeerplaats aan de Sleutelbloemstraat.

Onherkenbare beelden
Omdat het mogelijk om een minderjarige verdachte gaat, tonen we eerst onherkenbaar gemaakte stills. Meldt de verdachte zich niet binnen zeven dagen, dan tonen we bewegend én herkenbaar beeld van de verdachte.

Signalement
Het signalement van de verdachte is:

- Lichte huidskleur
- Fors postuur
- Grijze hoodie met capuchon over het hoofd
- Grote zwarte zonnebril
- Donkerkleurige broek
- Donkerkleurige schoenen
- Zwarte rugtas

Kent of herkent u de verdachte? Heeft u de verdachte kort voor of na het incident gezien in of nabij winkelcentrum Vredeveld in Assen? Neem dan contact met ons op via de Opsporingstiplijn 0800-6070. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of gebruik het onderstaande tipformulier.

Tiplijn