Politie treft grote hoeveelheid gestolen goederen aan tijdens doorzoeking woning in Assen

Politie treft grote hoeveelheid gestolen goederen aan tijdens doorzoeking woning in Assen

Op zaterdag 3 augustus werd door de politie een woning in Assen doorzocht omdat het vermoeden bestond dat in de woning gestolen goederen aanwezig waren. In de woning werden door de agenten een grote hoeveelheid gereedschap en zonnebrillen aangetroffen.

Meerdere goederen bleken gestolen te zijn bij inbraken en insluipingen in de periode 2023 - 2024. Verder werden in de woning meerdere opvallende goederen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn, maar waar de politie nog geen aangifte bij kan vinden.

De politie heeft foto's vrijgegeven om eventuele herkenning te versnellen. Met betrekking tot de foto van het gereedschap zijn de Makita koffers reeds herkent. U hoeft zich voor deze koffers niet te melden.

Mocht u op de foto's uw goederen herkennen en heeft u hiervan aangifte gedaan? ,,Dan vragen wij u om zich telefonisch te melden via 0900-8844 met als kenmerk 2024210269. Geef uw aangiftenummer door bij uw terugbelverzoek en wij nemen zo spoedig contact met u op'', aldus de politie Assen.

Tiplijn