Sudosa-Desto DS2 neemt 5 punten mee naar Assen

De spelers van Sudosa-Desto stonden er weer klaar voor, maar deze keer in Lemelerveld. De Bevers D1 waren deze keer de tegenstanders en dit beloofde een spannend potje te worden, want de vorige wedstrijd was het een duel tot en met de 25.

Ze begonnen direct scherp en kwamen door servedruk al snel op voorsprong. Blokkerend waren zij duidelijk de betere partij en hier wisten zij dan ook punten op te winnen. De 1e set was er echt 1 uit het boekje en ze wonnen deze met 25-12. De tweede set ging toch weer anders. De Bevers serveerden eigenlijk heel veel fout, maar zij wisten hier niet van te profiteren. De spelers maakten het erg spannend, maar konden net op het eind de punten maken en wonnen de set met 25-23.

De spelers waren het allemaal eens: ze wilden weer spelen zoals de eerste set. Helgas scoorde punt na punt met haar sprongserve en ook Wieke serveerde keihard scherp over het net. Ze wonnen de derde set dan ook met 25-13.

Ze kregen zelf meer moeite om te scoren en de Bevers scoorden steeds makkelijker en hadden verdedigend ook steeds meer. Van een 20-22 achterstand kwamen ze op een 23-23 gelijkspel en uiteindelijk viel door een miscommunicatie aan de kant van de Bevers de bal op de grond en was de winst wederom voor hun.

Eindstand: 4-0

Zie ook de facebookpagina vanSudosa-Desto DS2.