Wat is er dit weekend in Assen te doen? Bekijk hier de agenda

Wat is er dit weekend in Assen te doen? Bekijk hier de agenda

Het wordt vandaag een vrij koude dag van maximaal tien graden. Aan het begin van de middag kan er wat regen vallen. Gelukkig zijn er vandaag en morgen diverse binnen activiteiten in Assen te doen.

Bekijk hieronder wat er dit weekend in Assen te doen is:

Nacht van de Nacht in Assen
Vandaag kan je in het donker op pad door het Asserbos met onderweg spannende activiteiten. Zo laten leden van de Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde Noord-Drenthe je kennismaken met het boeiende heelal. De beleefwandeling voor gezinnen start tussen 18.30 en 19.30.

Meer informatie: www.assenstad.nl/assen/3988-in-het-donker-op-pad-in-het-asserbos-tijdens-nacht-van-de-nacht

Halloweendisco in Kloosterveen
Vanavond is er in het MFA in Kloosterveste een Halloween disco. De vrijwilligers van de jeugddisco Kloosterveen houden vandaag in de grote zaal van de MFA Kloosterveen een Halloweendisco voor de jeugd tot en met 14 jaar.

Meer informatie: www.assenstad.nl/assen/4015-zaterdag-halloween-disco-in-kloosterveen

Drentse vlooienmarkt & braderie in Expo Assen
Heeft u zondag de wandelschoenen gereed? Dan is er de Drentse vlooienmarkt & braderie in Expo Assen (voorheen de TT Hall), met ruim 2 kilometer markt voldoende struinplezier tussen het aanbod van antiek, brocante, curiosa en gebruikte spullen.

Meer informatie: www.assenstad.nl/agenda/3990-de-drentse-vlooienmarkt-braderie-in-expo-assen

Muziekafdeling van Warenhuis Vanderveen viert 50-jarig bestaan
Zondag wordt het 50-jarig jubileum van de muziekafdeling van Warenhuis Vanderveen gevierd, van 13.00  17.00 uur. Er zullen live optredens zijn van Tangarine en Maurice van Hoek.

Meer informatie: www.assenstad.nl/assen/3913-muziekafdeling-van-warenhuis-vanderveen-viert-50-jarig-bestaan

Sunday Evening Blues Jam Paul Sugadaddy  van den Berg
Op zondagavond gaat in cafe de Dependance aan de Rolderstaat in Assen na de zomerstop de Sunday Evening Blues Jam weer van start. Uitbater Jan Vegelien van Cafe de Dependance organiseert eens in de maand in samenwerking met de Greyhound Blues Band een serie bluessessions waarbij een gerenommeerde bluesmuzikant centraal staat. Deze maand is dat zanger pianist Sugadaddy, een noordelijke bluesmuzikant die wanneer hij niet op het podium staat als Paul van den Berg door het leven gaat.

Meer informatie: www.assenstad.nl/assen/3939-sunday-evening-blues-jam-paul-sugadaddy-van-den-berg

Tiplijn