Uniek: Kleinste en goedkoopste appartement van Assen nu te koop aan de Vaart

Uniek: Kleinste en goedkoopste appartement van Assen nu te koop aan de Vaart

Een opmerkelijke kans doet zich voor in de woningmarkt van Assen: het kleinste en goedkoopste appartement van de stad is beschikbaar aan de Vaart N.Z. 58. Met een oppervlakte van slechts +/-18m² en een vraagprijs van €85.000 biedt deze woning een unieke optie voor starters, studenten en liefhebbers van minimalistisch wonen.

Op zaterdag 31 augustus wordt er een open huis georganiseerd voor geïnteresseerden. Tussen 10:00 en 13:00 uur kunnen bezoekers de woning bezichtigen en ontdekken wat deze compacte ruimte te bieden heeft. Er wordt gezorgd voor hapjes en drankjes, en een expert van Unique by Martine afgestudeerd interieurontwerper zal aanwezig zijn om tips te geven over het efficiënt inrichten van kleine woonruimtes.

Compact en Praktisch Wonen
Het appartement aan de Vaart N.Z.58 is een voorbeeld van de groeiende 'Tiny House' beweging, die zich richt op het maximaliseren van wooncomfort binnen een beperkte ruimte. Dit type woning is bijzonder aantrekkelijk voor mensen die bewust kiezen voor een minimalistische levensstijl zonder hoge woonlasten.

Centrale Locatie en Betaalbaarheid
Met een prijs van €85.000 is dit appartement niet alleen het kleinste, maar ook het meest betaalbare in Assen. Gelegen aan de schilderachtige Vaart N.Z., biedt de woning gemakkelijke toegang tot winkels, restaurants en openbaar vervoer, waardoor het een uitstekende keuze is voor stedelijk wonen.

Meer informatie: www.huizehuijgenmakelaars.nl/woning/vaart-n-z-58-assen

Tiplijn