Jongerenpanel Oui We daagt Asser jongeren uit tijdens Preuvenement met Cosplay Catwalk en Open Podium

Jongerenpanel Oui We daagt Asser jongeren uit tijdens Preuvenement met Cosplay Catwalk en Open Podium

Van een Open Podium tot een spectaculaire Cosplay Catwalk met host Sususcosplay: tijdens het Preuvenement op zaterdag 31 augustus zet Oui We een verrassende programmering neer. Met de activiteiten biedt het jongerenpanel Asser jongeren de kans hun talenten te laten zien.

Het Open Podium vindt plaats tussen 20.15 uur en 21.15 uur. Iedere act krijgt 5 minuten de tijd. Van het zingen van bijvoorbeeld eigen geschreven nummers tot dansen, theater, mime of cabaret; alles kan voorbij komen. Wil jij jouw talent laten zien? Aanmelden kan nog via deze link.

Daarnaast zal er van 21.45 uur tot 22.30 uur een Cosplay Catwalk plaatsvinden waarbij deelnemers met kostuums en accessoires een bepaald personage of idee uitbeelden. De karakters van verschillende games en mangashows zullen twee rondes lopen. De Cosplay Catwalk is ‘silent’. Dat betekent dat host Sususcosplay de cosplayers introduceert door een headset en met ondersteuning van een dj.

Oui We zoekt versterking
De activiteiten worden georganiseerd door Oui We, een jongerenpanel met leden tussen de 16 en 23 jaar oud. Het panel organiseert evenementen, maakt content en geeft hun mening. Wil jij jouw creatieve talenten verder ontwikkelen? Het jongerenpanel is nog op zoek naar versterking! Aanmelden kan via dnk.nl/joinoui-we. Geïnteresseerden kunnen ook langskomen tijdens het Preuvenement of contact opnemen met het jongerenpanel via Instagram.

Tiplijn