Stichting Thania Lawrence organiseert Thania Lawrence

Stichting Thania Lawrence organiseert "De Dag van je Leven" voor kwetsbare gezinnen

Op dinsdag 20 augustus organiseert Stichting Thania Lawrence een bijzondere dag voor meer dan 20 gezinnen die door financiële problemen deze zomer niet in staat zijn om leuke activiteiten te ondernemen. Onder de noemer "De Dag van je Leven" zullen deze gezinnen een onvergetelijke dag beleven in Attractiepark Slagharen.

Voor veel van deze gezinnen is het dagelijkse leven een uitdaging, met weinig ruimte voor plezier en ontspanning. Stichting Thania Lawrence wil deze gezinnen een dag geven waarop ze hun zorgen kunnen vergeten en samen kunnen genieten van een dag vol avontuur en vreugde. Dankzij de gulle steun van de finalisten van Miss Curve Nederland, die geld hebben ingezameld voor dit doel, is deze dag mede mogelijk gemaakt.

Op de ochtend van 20 augustus vertrekt een grote bus, gesponsord door Drenthe Tours, vanaf het Mini Maatje in Hoogeveen. De bus brengt de gezinnen comfortabel naar Slagharen, waar ze een hele dag kunnen genieten van de attracties, shows en andere activiteiten die het park te bieden heeft. Gedurende de dag wordt gezorgd voor een heerlijke lunch en goodiebags vol lekkernijen en leuke verrassingen, zoals vrijkaartjes voor Funzone.

Een bijzonder aspect van deze dag is de betrokkenheid van Rosalie, de winnares van de Miss Charity-titel van Miss Curve Nederland. Zij zal deze dag in de rol van ambassadeur van de stichting aanwezig zijn om de gezinnen te begeleiden en samen met hen te genieten van alle activiteiten. Haar inzet en de steun van de andere finalisten hebben deze "Dag van je Leven" mede mogelijk gemaakt.

De gezinnen die deelnemen aan deze dag zijn geselecteerd in samenwerking met Stichting Het Mini Maatje uit Hoogeveen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de hulp terechtkomt bij de gezinnen die het het hardst nodig hebben. Voor deze gezinnen betekent deze dag meer dan alleen een uitje – het is een moment van licht en vreugde in een vaak moeilijk bestaan.

Stichting Thania Lawrence is van plan om "De Dag van je Leven" jaarlijks te organiseren, net zoals de stichting ieder jaar "De Avond van je Leven" organiseert. Dit is de eerste editie van wat een mooie traditie moet worden, waarbij ze elk jaar kwetsbare gezinnen een onvergetelijke dag willen bieden, iedere keer ergens anders in Nederland.

Over Stichting Thania Lawrence
Stichting Thania Lawrence zet zich in voor gezinnen in nood en streeft ernaar hen een lichtpuntje te bieden in moeilijke tijden. De stichting is bekend van platforms zoals TikTok en Instagram, waar haar video's veel mensen inspireren om te doneren en bij te dragen aan de initiatieven die zij organiseert.

Tiplijn