Line-up Preuvenement Assen bekend: Numidia als grote trekker

Line-up Preuvenement Assen bekend: Numidia als grote trekker

De line-up voor het Preuvenement Assen 2024 is bekend, met als grote trekker Numidia! Het culinaire en culturele festival vindt plaats van 30 augustus tot en met 1 september in de Gouverneurstuin in Assen.

Dit jaar belooft een spectaculaire editie te worden met hoogtepunten zoals ClubNU op vrijdagavond, Numidia op zaterdag en Valvetrunic op zondag.

Vrijdag 30 augustus – Preuvenement invites ClubNU
Het Preuvenement trapt feestelijk af met een speciale avond in samenwerking met ClubNU. Van 19.30 tot 23.30 uur brengen top DJ's een fantastische sfeer naar het Koepelpodium. DJ Sowieso en DJ Samaya openen de avond met dynamische disco hits uit de jaren '70 en '80. Vervolgens neemt DJ Miguell Kaidel het over met een mix van opzwepende beats, R&B, hiphop en dancehall. Kelly Stephanie sluit de avond af met haar Caribische ritmes en een set vol R&B en house classics.

Zaterdag 31 augustus – Numidia en meer
Op zaterdag kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd programma op twee podia. Een van de hoogtepunten is het optreden van Numidia op het Koepelpodium om 21.15 uur. Daarnaast zullen artiesten zo als Geert Leurink, Martijje Lubbers en Dilana Smith het publiek vermaken. Het Vijverpodium biedt optredens van onder andere Merulsa, Simone & Aukje en Oui We.

Zondag 1 september – Afsluiting met Valvetrunic
De laatste dag van het Preuvenement biedt wederom een scala aan optredens. Valvetrunic zal de avond afsluiten op het Koepelpodium om 19.30 uur. Andere acts zoals Jan Henk de Groot, Jason Staal en Karin Bloemen zorgen voor een sfeervolle zondag. Op het Vijverpodium zijn onder meer Lisa Ploeger, Kunstbende: Happenstance en Lars Koehoorn te zien.

Kom proeven, dansen, luisteren, en verwonder je tijdens het Preuvenement Assen 2024! Mis deze onvergetelijke opening van het culturele en culinaire seizoen in Assen niet en check het complete programma op de website www.preuvenementassen.nl.

Tiplijn