Postcode Straatprijs valt in Assen: bewoners Vechtstraat verdelen 200.000 euro van de Postcode Loterij Jurgen Jacob Lodder

Postcode Straatprijs valt in Assen: bewoners Vechtstraat verdelen 200.000 euro van de Postcode Loterij

Goed nieuws voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 9406 PM (Vechtstraat). Op die postcode is namelijk de Postcode Straatprijs van 25.000 euro per lot gevallen. Onder de winnaars van deze Straatprijs is ook een auto verloot. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast de gelukkige winnaars uit Assen met de cheques.

Inwoners uit de Vechtstraat winnen bedragen tussen de 25.000 euro en 75.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee iemand meespeelt.

Omdat Walter en Jennie meespelen met drie loten winnen zij maar liefst 75.000 euro. Ze zijn totaal overdonderd als ze zien welke prijs ze hebben gewonnen. De twee kunnen hun ogen helemaal niet geloven als Gaston ze de sleutels van een gloednieuwe auto overhandigt. "We waren al van plan om lekker met de camper naar Spanje te gaan. Daar kijken we heel erg naar uit. We weten nog niet wat we met de prijs gaan doen dus daar gaan we nog over nadenken."

Sanne en Kelvin winnen 50.000 euro. Ze hebben elkaar ontmoet in Indonesië toen Sanne daar voor haar studie verbleef. Kelvin's familie was vanuit Indonesië op bezoek toen Gaston ineens op de stoep stond met een gouden envelop. "We hebben nog van alles op het lijstje staan om te verbouwen. We willen de tuin opknappen en de badkamer verbouwen. De familie van Kelvin is hier al, en toevallig komt mijn familie vanavond ook langs. Dat stond al op de planning, nu kunnen we het met z'n alle vieren dat we hebben gewonnen!"

Lisa wint 25.000 euro. Ze is hoogzwanger dus dit mooie bedrag komt ontzettend goed van pas. "We hebben heel hard een andere auto nodig,” zegt de kersverse winnaar.

Tiplijn