Lodewijk Osse ontvangt 'Asser Bedankje' van Stadspartij PLOP voor zijn 'bijzondere bijdrage aan Asser samenleving'

Lodewijk Osse ontvangt 'Asser Bedankje' van Stadspartij PLOP voor zijn 'bijzondere bijdrage aan Asser samenleving'

Lodewijk Osse uit Assen heeft deze week uit handen van fractievoorzitter Henk Santing van Stadspartij PLOP het Asser Bedankje gekregen. Met het uitreiken van het Asser Bedankje spreekt Stadspartij PLOP hun waardering uit voor mensen die een bijzondere bijdrage hebben geleverd ten goede van de Asser samenleving. ,,Volledig terecht dat we die mogen uitreiken aan Lodewijk Osse'', aldus Santing.

Lodewijk heeft heel veel mooie dingen gedaan voor Assen en doet dat nog steeds. Velen kennen hem vast in de rol van voorzitter van de Sinterklaasintocht. Maar zeker zo mooi is toch de organisatie van de jaarlijkse “Rally zonder poespas”.

Deze jaarlijkse toertocht met inwoners van Vanboeijen in oldtimers en andere bijzondere auto's. Dit jaar deden 180 cliënten in 130 auto’s mee. Om nog eens een bijdrage van Lodewijk voor Assen te noemen. De Prikkelvrije middag op de TT-kermis, voor cliënten van diverse zorginstellingen. Dit jaar waren de jongeren van de Hangout ook bij deze bijzondere middag.

Allemaal speciale gelegenheden en evenementen waarbij Lodewijk Osse elk jaar weer alles voor uit de kast haalt. Santing is daarom ook 'bijzonder trots' om de taart met het bedankje bij de familie Osse achter te laten. 

Tiplijn